Grijze Jager dag 2013

geplaatst in: overzicht | 0


boekomslag John Flanagan - De ruïnes van GorlanOp zondag 19 mei staat themapark Archeon een hele dag in het teken van De Grijze Jager en Broederband. Dit zijn twee spannende boekenseries van de Australische schrijver John Flanagan. Er is op deze dag van alles te doen. Het derde deel in de Broederband-serie wordt gepresenteerd, Broederband – De jagers. Er is een echt Vikingschip en meer dan 300 Vikingen die ervoor zorgen dat je het gevoel hebt dat je zelf aanwezig bent in De Grijze Jager en Broederband.

Er zal ook een wedstrijd zijn om te bepalen wie de slimste en sterkste Broederband van Nederland is. En daar kun jij ook aan meedoen. Vraag je vrienden en vriendinnen om samen met jou een Broederband te vormen. Verzin een naam en meld je aan op de website. Een Broederband bestaat uit vier mensen en de wedstrijd bestaat uit de onderdelen zwaardvechten, rune schrijven, boogschieten en touwtrekken. Je kunt je tot 5 mei inschrijven. Er is een beperkt aantal teams dat mee kan doen aan de wedstrijd Broederband 2013, dus schrijf je snel in. Vergeet niet om ook een toegangskaartje voor het Archeon te kopen, want dat zit niet bij de inschrijving in begrepen.

Je kunt nu alvast mee doen aan de wedstrijd voor mooist geklede Viking of Grijze Jager. Hoe doe je dat? Zet een foto van jou op Facebook, Hyves of Twitter (kijk even op de website wat de adressen zijn) of stuur een e-mail met de foto, je naam en adres naar info@degrijzejager.nl en meld je aan voor de verkiezing. Uit de ingezonden foto’s wordt op de Grijze Jager Dag de winnaar bekend gemaakt. Vergeet niet om op de Grijze Jager Dag ook mooi verkleed te komen!

 

Over De Grijze Jager dag
wanneer: zondag 19 mei
tijd: van 10.00 tot 17.00 uur
waar: Archeon in Alphen a/d Rijn (website)
prijs: de toegangskaarten voor de Grijze Jager Dag zijn € 12,50 (te koop t/m 12 mei via archeon.nl)

 

Boekomslag komt van de website van uitgeverij Gottmer

 

Laat een reactie achter