WINACTIE AFGELOPEN: Nanda Roep – Een fantastische verjaardag (Plaza Patatta 10)

geplaatst in: winactie | 0

boekomslag Nanda Roep - Een fantastische verjaardag (Plaza Patatta 10)WINACTIE IS AFGELOPEN!

Het nieuwste boek over Plaza Patatta van Nanda Roep is net uit en jij kunt dat boek winnen. Je krijgt ook een mooie poster met daarop alle boeken uit deze serie. Wil jij dit boek winnen? Lees dan even verder….

Wat moet je doen om dit boek te kunnen winnen? Het is heel gemakkelijk: stuur een mailtje naar mij met daarin je voor- en achternaam en doe dit voor maandag 6 oktober. Met behulp van een website zal ik dan een winnaar kiezen. Als jij het boek wint zou ik het heel erg leuk vinden als je, als je het boek hebt gelezen, een recensie schrijft voor deze website.

 

Nanda Roep – Een fantastische verjaardag (Plaza Patatta 10) 
Nanda Roep, 2014, 100 bladzijden, illustraties van Silvester Zwaneveld8+
Lees de recensie(s) over dit boek
In dit feestelijke Plaza Patatta-boek wordt Lotte maar liefst 10 jaar. Dat wordt natuurlijk uitbundig gevierd in dit vrolijke gezin! Als de kinderen het bos in zijn gegaan voor de opdrachtjes van de speurtocht, loopt het echter allemaal anders dan gedacht…

 

Uitslag van de winactie

De winnaar is bekend. Anita, van harte gefeliciteerd met het winnen van het nieuwste boek van Nanda Roep. Ik wens je heel veel leesplezier!

 

 

Laat een reactie achter