WINACTIE AFGELOPEN: Jacques Vriens – Max en de ontplofte vriendschap (De kinderen van het Kattenpleintje 2)

geplaatst in: winactie | 0

boekomslag Jacques Vriens - Max en de ontplofte vriendschap (De kinderen van het Kattenpleintje 2)WINACTIE IS AFGELOPEN!

Er staan sinds vandaag 400 recensies op de website. De allereerste recensie kwam op 18 december 2012 online, bijna 2 jaar geleden dus. Ben je benieuwd over welk boek ik deze recensie heb geschreven? Kijk dan¬†hier. Ik hoop dat er nog heel veel recensies bij zullen komen ūüôā

Om te vieren dat we samen al 400 recensies hebben geschreven kun je het boek Max en de ontplofte vriendschap (De kinderen van het Kattenpleintje 2) van Jacques Vriens winnen.

 

Jacques Vriens – Max en de ontplofte vriendschap (De kinderen van het Kattenpleintje 2)
Van Holkema & Warendorf, 2014, 96 bladzijden, illustraties van Annet Schaap, 8+
Lees de recensie(s) over dit boek
In dit tweede deel van de spannende, hilarische serie Kinderen van het Kattenpleintje spelen Max en Sjoerd de hoofdrol. Max en Sjoerd zijn al vrienden vanaf de zandbak. Nu heeft de gemeente het plan om hun geliefde speeltuin op te offeren aan parkeerplaatsen. Hierdoor komen de twee jongen opeens lijnrecht tegenover elkaar te staan.

 

Hoe kan ik dit boek winnen? 
Stuur mijn een¬†mailtje¬†met in de onderwerpregel “Winactie Max en de ontplofte vriendschap” en in het mailtje je naam. Je hoeft je adres pas te sturen als je het boek gewonnen hebt. Je moet in Nederland wonen om mee te kunnen doen. Het versturen van een pakje naar het buitenland is helaas te duur.

Meedoen kan t/m zondag 26 oktober. Op maandag 27 oktober maak ik de winnaar bekend.

 

Uitslag van de winactie
De winnaar is bekend. Bianca, van harte gefeliciteerd met het winnen van dit boek. Ik wens je heel veel leesplezier!

 

 

Laat een reactie achter