WINACTIE AFGELOPEN: Roderick Leeuwenhart – Pindakaas en sushi

geplaatst in: winactie | 0

boekomslag Roderick Leeuwenhart - Pindakaas en sushiWINACTIE IS AFGELOPEN!

Er staan sinds vandaag 400 recensies op de website. De allereerste recensie kwam op 18 december 2012 online, bijna 2 jaar geleden dus. Ben je benieuwd over welk boek ik deze recensie heb geschreven? Kijk dan hier. Ik hoop dat er nog heel veel recensies bij zullen komen 🙂

Om te vieren dat we samen al 400 recensies hebben geschreven kun je het boek Pindakaas en sushi van Roderick Leeuwenhart winnen.

 

Roderick Leeuwenhart – Pindakaas en sushi
Leeuwenhart 2014, 216 bladzijden, illustraties van Roderick Leeuwenhart, 15+
Lees de recensie(s) over dit boek
Marle ziet het helemaal niet zitten om een weekend lang omringd te worden door otaku – fans van Japan. Ze is door haar vriendinnen meegesleurd naar een animeconventie en stiekem op zoek naar een schokkend schrijfonderwerp. Dan ontmoet ze een mysterieuze ridder die haar de wonderen van het festival toont – maar ze raakt hem op slag weer kwijt! Marle duikt dieper en dieper in de zee van chaos en cosplayers. Zal ze de ridder terugvinden voordat het weekend om is?

 

Hoe kan ik dit boek winnen? 
Stuur mijn een mailtje met in de onderwerpregel “Winactie pindakaas en sushi” en in het mailtje je naam. Je hoeft je adres pas te sturen als je het boek gewonnen hebt.  Je moet in Nederland wonen om mee te kunnen doen. Het versturen van een pakje naar het buitenland is helaas te duur.
Meedoen kan t/m zondag 26 oktober. Op maandag 27 oktober maak ik de winnaar bekend.

 

Uitslag van de winactie
De winnaar is bekend. Jyoti, van harte gefeliciteerd met het winnen van dit boek. Ik wens je heel veel leesplezier!

 

Laat een reactie achter