WINACTIE AFGELOPEN: Emke Rientsma – Blues in F

geplaatst in: winactie | 0

boekomslag Emke Rientsma - Blues in FWINACTIE IS AFGELOPEN!

Ik kreeg van uitgeverij Gottmer een vooruitleesexemplaar van Blues in F van Emke Rientsma. Een paar weken later kreeg ik ook het definitieve boek. Dat boek kun jij winnen!

 

Emke Rientsma – Blues in F
Gottmer 2014, 160 bladzijden, 12+
Lees de recensie(s) over dit boek
Janek is niet bepaald een droomleerling. Hij heeft wel iets beters te doen dan lessen bijwonen of huiswerk maken: oefenen met zijn band bijvoorbeeld, of wat bijverdienen in de vishandel van zijn oom. Maar dat verandert allemaal wanneer Janek onder toezicht wordt geplaatst van de aantrekkelijke nieuwe docente mevrouw Siegal – of Mirjam, zoals hij haar al snel noemt. Bij haar kan hij zijn hart uitstorten over zijn Poolse achtergrond en lastige thuissituatie. Al snel voelt Janek meer voor zijn begeleidster. Is hij nou gek, of voelt zij hetzelfde? Hij bedenkt een bizar plan om daarachter te komen.

 

Hoe kun je dit boek winnen?
Stuur mij een mailtje met in de onderwerpregel “Blues in F” en zet in het mailtje je naam en leeftijd. Je hoeft je adres pas te sturen als je het boek gewonnen hebt. Meedoen kan t/m zondag 7 december. Op maandag 8 december maak ik de winnaar bekend.

 

Je moet in Nederland wonen om mee te kunnen doen. Het versturen van een pakje naar het buitenland is helaas te duur 😉

 

Laat een reactie achter