WINACTIE AFGELOPEN: Annemarie van Haeringen – Sneeuwwitje breit een monster

geplaatst in: winactie, winterlezen | 0

haeringen - sneeuwwitje breit een monster (uitgever)WINACTIE IS AFGELOPEN!

Van uitgeverij Leopold heb ik het prentenboek Sneeuwwitje breit een monster van Annemarie van Haeringen gekregen om weg te geven in ‘december sprookjesmaand’.

 

Annemarie van Haeringen – Sneeuwwitje breit een monster
Leopold, 2014, 32 bladzijden, illustraties van Annemarie van Haeringen, 6-
Lees de recensie(s) over dit boek
Sneeuwwitje breit sokken, geitenwollen sokken voor iedereen. Maar vandaag heeft ze zin in iets nieuws. Ze breit een geitje, en nog één en nog één… Dan komt mevrouw Schaap op bezoek. Die praat aan één stuk door en Sneeuwwitje let niet goed op. De draad is al afgehecht voor ze er erg in heeft… Een wolf springt van de breipen! Hij eet mevrouw Schaap op, met huid en haar. Sneeuwwitje kan nog net op tijd in de kast springen. Wat nu?

 

Hoe kun je dit boek winnen?
Stuur mij een mailtje met in de onderwerpregel “Sneeuwwitje breit een monster” en zet in het mailtje je naam en leeftijd. Je hoeft je adres pas te sturen als je het boek gewonnen hebt. Meedoen kan t/m 31 december. Begin januari maak ik de winnaar bekend.

 

Je moet een Nederland postadres hebben om mee te kunnen doen. Het versturen van een pakje naar het buitenland is helaas te duur 😉

 

11 januari 2015: Jacqueline heeft helaas niet gereageerd op mijn e-mails, dus kies ik een nieuwe winnaar uit. De nieuwe winnaar is… 20150111 nieuwe trekking sneeuwwitje20150111 nieuwe winnaar Sneeuwwitje

Gefeliciteerd, Bep, en het boek komt zo snel mogelijk naar je toe!

 

1 januari 2015: de winnaar is….

2014 winnaar Sneeuwwitje breit 2014 winnaar Sneeuwwitje-2   Gefeliciteerd, Jacqueline, en het boek komt zo snel mogelijk naar je toe!

Laat een reactie achter