Bijeenkomst naar aanleiding van “Lang zal ze leven” van Koos Meinderts

geplaatst in: overzicht | 0


meinderts - lang zal ze leven (uitgever)Ik kreeg van Koos Meinderts een mail met de vraag of ik reclame wilde maken voor een bijeenkomst naar aanleiding van zijn boek “Lang zal ze leven”. Len Bergdorff heeft een brief aan Eva, de hoofdpersoon, geschreven over het feit dat mevrouw De Graaf niet meer wil leven. In deze bijeenkomst (op zondag 18 januari) is er onder leiding van Cees Grimbergen een gesprek tussen Koos Meinderts, Len Bergdorff en het publiek over een vrijwillig levenseinde. Wil jij hier bij aanwezig zijn? Kijk dan op de poster hieronder hoe je je kunt aanmelden.

Over het boek:
Koos Meinderts – Lang zal ze leven
De Fontein 2014, 144 bladzijden, 12+
Lees de recensie(s) over dit boek
Op weg naar school ziet Eva een oude vrouw op het spoor staan, terwijl de slagbomen rinkelend naar beneden gaan. Ze bedenkt zich geen seconde en trekt de vrouw net op tijd weg voor een aanstormende trein. Met haar actie haalt Eva de krant en zelfs tv. Nieuwsgierig naar wie ze heeft gered, gaat Eva op bezoek bij de vrouw. En dan ontdekt ze de schokkende waarheid.

 

LzzL poster (van Koos Meinderts)

Meer info vind je ook op de website van Koos Meinderts

 

de poster is van Koos Meinderts

 

Laat een reactie achter